Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo

Löydä asiantuntija

Caleon kehittynyt hakutoiminto varmistaa, että löydät vaivattomasti toimeksiantoosi tarpeitasi parhaiten vastaavan asiantuntijan yhteistyökumppaniemme verkostoista. 

Saatavuus ja asiantuntijapooli

Codemen Oy:n verkosto kattaa nyt jo yli 670 yritystä ja yli 7000 osaajaa, joita lisätään päivittäin Caleon alustalle asiantuntijoiden saatavuuden ja tarpeen pohjalta. Codemenin kumppaniverkostoa on rakennettu pitkäjänteisesti ja vastuullisesti, luottamukseen perustuen. Voimme varmuudella vakuuttaa Caleon asiantuntijoiden täyttävän tekemisen vaatimukset aina projektipäälliköistä ohjelmistokehitykseen. 

Yritystä
0
Asiantuntijaa
0

Löydä asiantuntija

Caleon avulla voit etsiä yhteistyökumppaniemme verkostoista sopivia tekijöitä Suomesta tai Euroopasta. Sopivan asiantuntijan löytyessä yhteistyökumppanimme varmistavat prosessin sujuvuuden.

Tehokas ostoprosessi

Caleon avulla saat myös käyttöösi joustavan ostoprosessin, jossa Codemen Oy toimii keskitettynä sopimuskumppanina alihankitun asiantuntijan ja yrityksenne kanssa.

Ostoprosessi hoituu tehokkaasti oikean asiantuntijan löytämisestä ja kontaktoinnista, toimeksiantosopimusten sopimiseen ja asiantuntijan työllistämiseen.

Luo projekteille toimeksiantoja

Kun luot toimeksiannon Caleossa, on asiantuntijaverkoston jäsenillä mahdollisuus tarkastella ilmoitustasi ja tarjota sopivia asiantuntijoitaan toimeksiantoon.

Caleon kehittynyt hakutoiminto varmistaa, että löydät nopeasti ja vaivattomasti toimeksiantoosi tarpeitasi parhaiten vastaavan asiantuntijan verkoston käyttäjien joukosta. Hakuja voit suorittaa erilaisiin vaatimuksiin perustuen. 

Osaaja Dashboard