Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo

Onko organisaatiosi voima asiantuntijoissa?

Caleon avulla varmistat, että asiantuntijoiden tiedot saatavuudesta ja osaamisesta ovat ajan tasalla. 

Case Citrus

”Tarvitsimme eräänlaisen asiantuntijapalveluliiketoiminnan ERP-järjestelmän, joka hallinnoi asiantuntijoiden ansioluettelot, osaamisen kehittämisen ja erityyppisten toimeksiantojen resursoinnin. Otimme Caleo-pilvipalvelun hallitusti käyttöön organisaatiossamme laajentaen sitä asteittain lyhyestä pilotoinnista lähtien.

Yllätyimme Caleon helppokäyttöisyydestä ja ominaisuuksista sekä erittäin sujuvasta yhteistyöstä Caleon yhteyshenkilön kanssa. Tarpeemme ja havaintomme huomioitiin herkällä korvalla. Nyt pystymme Caleon avulla tarjoamaan digitalisaation, ohjelmistokehityksen, robotiikan ja verkkopalveluiden asiantuntijoitamme kohdennetusti, yhdenmukaisesti ja nopeasti niin organisaatiomme sisäisiin kuin myös asiakkaidemme ja Codemen-kumppaniverkoston toimeksiantoihin.”

Jari Kokko
Head of Consulting, Citrus Solutions Oy

Caleo illustration

Tiedonkulku oganisaatiossa

Caleon avulla varmistat, että asiantuntijoiden tiedot saatavuudesta ja osaamisesta ovat ajan tasalla. Tietoa saadaan jaettua turvallisesti organisaation läpi tehostamaan työntekoa. Caleo on suunniteltu ja rakennettu läheisessä yhteistyössä Codemen Oy:n asiantuntijaorganisaation kanssa, pohjautuen asiantuntijoiden osaamisen ja saatavuuden varmistamiseen.

Bullseye illustration

Saatavuus ja osaaminen

Caleo helpottaa asiantuntijoiden, asiantuntijamyyjien ja tiimivetäjien päivittäistä työtä. Caleon avulla varmistat, että asiantuntijoiden tiedot saatavuudesta ja osaamisesta ovat ajan tasalla.

Tietojen hallinta kootusti

Konsultoivan palveluliiketoiminnan ytimessä on asiantuntijaosaaminen. Caleossa profiilien täyttö on tehty selkeästi tukien sekä myynti-, että asiantuntijavetoista profiilien ylläpitoa.

Caleon älykkäät profiilit tukevat monikielisyyttä ja osaamisen myynnillistä jäsentämistä.

Tietojen hallinta

Myyntiputken hallinta

Caleon avulla hoidat avoimien ja klousattujen asiantuntijamyyntien tilannetta. Järjestelmä mahdollistaa laajojen ja informaatiorikkaiden toimeksiantojen sekä kevyempien “pika” toimeksiantojen kirjaamista.

Caleo tukee asiantuntijaorganisaatiolle suunniteltua tapaa käyttää Caleota tekijöiden allokoinnin ja myynnin koordinoimiseen.

Myynnin dashboard

Menestyvien asiantuntijaorganisaatioiden takana toimii Caleon dashboard. Kokonaisvaltainen kuva asiantuntijoiden ja myynnin tilasta yhdellä katsauksella.

Dashboardilta näet nopeasti vapaat ja vapautumassa olevat asiantuntijat sekä nykyiset, että myyntiputkessa olevat projektit.

Osaaja Dashboard