Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo

Mikä on Caleo?

IT-asiantuntijapalveluliiketoiminnan modulaarinen ERP-ratkaisu

Eli suomeksi kasaa näistä paloista liiketoimintaasi sopiva nippu työkaluja tai kysy meiltä:

1. Oma CV-pankki, organisaatiosi asiantuntijoihin

2. Asiantuntijapohjainen resursointityökalu, organisaatiosi resursointiin

3. Kumppaniverkosto, kun olet toimeksiantaja

4. Kumppanin sähköpostitilaus, kun olet kumppaniverkoston toimittaja

5. Jaettu CV-pankki, kumppaniverkoston toimittaja ja toimittajan asiantuntijat

6. Anonyymi asiantuntijahaku puhelimen ja sähköpostin ohelle tapa löytää sopiva asiantuntija

7. Kumppaniverkoston asiantuntijahaku, kun olet toimeksiantaja ja etsit sopivia kumppaneita

Tai kaikki yllä mainitut asiat eri kombinaatioilla

Caleota käytetään yleisimmin:

Omana CV-pankkina

Syötä profiilit sisään ja asiantuntijasi ovat näppärästi organisaatiosi avainhenkilöiden löydettävissä. Jaettu CV-datan hallinta ja ylläpito, CV-versiot, CV-linkit, CV:n PDF Export mukaan lukien räätälöitävän CV:n sisällön ovat kaikki heti käytettävissä.

Pysähdytään hetkeksi kuitenkin ensimmäiseen kohtaan: Profiilien syöttöön.

Caleo tukee kaikkea perinteiseen CV:seen verrattavissa olevaa datansyöttöä. Kyllä datan syöttöä, yäk! Kaikkea ei onneksi kuitenkaan tarvitse tehdä itse ihan nollasta. Caleon älykäs datan “syöttövelho” ehdottaa roolisi perusteella sinulle sopivimmat taidot ja tiedot, jotka voi napsauttaa kerralla kuntoon.

Sanotaan näin, että Caleon käyttöönotto ei tule kaatumaan siihen, että saammeko organisaatiosi asiantuntijadatasi järjestelmään sisään vai emme. Caleon pellin alta löytyy myös järeämpiä työkaluja, joilla isompikin nippu CV:eitä muuttuu helposti Caleota puhuvaksi konekieliseksi datamöykyksi ja siitä edelleen organisaatioisi asiantuntijoiden dataksi.

Timanttinen käyttöönottopalvelumme tukee ihan mitä tahansa luettavaa CV tietoa, josta data saadaan Caleoon. 

Omana CV-pankkina ja resursointityökaluna

Syötä profiilit sisään automaatiolla tai käsipelillä. Profiilitietojen perusteella organisaatiolle voi riittää, että profiilit ovat ensin haettavissa ja tarvittaessa tulostettavissa täydennettäessä. CV Pankki on kunnossa.

Caleon resursointi mahdollistaa asiantuntijoiden varaustilanteen hallinnan. Varauksia voi tehdä projektin perusteella ja asiantuntijakohtaisesti joko keveymmin tai raskaammin. “Raskaammalla” kirjauksella varaus sisältää enemmän hyödyllistä tietoa. Varauksien eli allokaatioiden yhteenvetonäkymästä näet koko yrityksen tai tietyn tiimin varaustilanteen asiantuntijakohtaisesti.

Oman kumppaniverkoston hallinnassa

Caleo mahdollistaa keskitetyn alustan ja työkalun toimittajaverkoston hallintaan. Käyttö aloitetaan aina pienellä määrällä toimittajia, jotta prosessi saadaan varmistettua sopivaksi. Kutsu toimittajia verkostoosi ja hallitse olemassa olevaa toimittajaverkostoasi Caleossa.

Caleolla voit lähettää koko toimittajaverkostolle tai vain osalle tiedon toimeksiannosta. Caleo lähettää toimittajien kontaktihenkilöille ilmoituksen uusista tarpeista. Sopivan toimeksiannon osuessa toimittajat voivat ehdottaa asiantuntijoita liitteillä sekä suoraan Caleo-profiileilla. 

Toimeksiannon vastuuhenkilö saa aina ilmoituksen jokaisesta ehdotuksesta. Järjestelmä kuittaa toimittajalle automaattisesti ehdotuksen onnistuneesta vastaanotosta kiitosviestillä. Caleo siis koostaa kaikki toimittajien ehdottamat kandidaatit yhteen näkymään ja näyttää onko ehdotus vielä voimassa ja kandidaatti vielä saatavilla.

Lisäksi verkosto mahdollistaa toimittajille mahdollisuuden kertoa tarpeistaan toimeksiantajalle. Näin toimeksiantaja voi tarjota joko omista työntekijöistään tai jakaa esimerkiksi uuden toimeksiannon toimittajaverkostolle, jossa etsitään alkuperäiseen toimittajan tarpeeseen tekijöitä.Caleon avulla mahdollistat nykyisen kumppaniverkostosi skaalautuvuuden tulevaisuuden kasvavassa freelancermarkkinassa.

Oman IT-asiantuntijaverkoston hallinta toimeksiannoilla ja asiantuntijoilla 

Toimittajat voivat myös lisätä järjestelmään omia työntekijöitään tai itsensä freelancereina toimeksiantajan löydettäväksi. Toimeksiantajana voit etsiä toimittajien lisäämistä henkilöistä sopivia tekijöitä suoraan tarpeisiin ja ottaa yhteyttä toimittajan kontaktihenkilöihin.

Toimittajan asiantuntijat tai myynti eivät lisää Caleoon tietojaan ilman selkeää liiketoiminnallista hyötyä ja riittävän matalaa ajallista investointia. Yksittäisen asiantuntijan tietojen vienti vaihtelee kokemuksen perusteella minuutista varttiin. Tällä varmistetaan, että verkoston toimeksiantajan asiantuntijat löytyvät asiantuntijahaussa. Yleisimmissä IT-asiantuntijaprofiileissa Caleon ehdottamat taidot pitävät prosessin kevyenä.

Asiantuntijoiden saatavuus, vaihtuvuus ja tietojen ylläpito vaikuttavat keskeisesti osaamispoolin hyödynnettävyyteen. Tästä syystä Caleo on toimittajille enemmän kuin vain jaettu CV-pankki. Toimittajat voivat käyttää Caleota myös oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

Kumppanin sähköpostilauksena ja jaettuna CV pankkina

Kumppanitoimittaja voi itse valita oikeat henkilöt organisaatiossaan vastaanottamaan tietoa uusista tarpeista sähköpostitse.

Yleisin notifikaatioasetus on “heti, kun uusi tarve on julkaistu”. Caleo tukee myös viikoittaista ja kuukausittaista tarpeiden koontia.

IT-asiantuntijoiden hankintakanavana: löydä ja kontaktoi sopiva tekijä

Tarvitsetko ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä, määrittelijöitä, tietokanta eksperttejä, tietoturva osaajia, BI-konsultin, Machine learning-devaajan, web-kehittäjän, fullstack-kehittäjän, pilviasiantuntijan, DevOps-kaverin, mobiilikehittäjän, E-commerce taitajan, Sulari-tietäjän, Microsoft-asiantuntijan, projektipäälliköitä, automaatiotestaajia, käyttöliittymäsuunnittelijoita tai muita IT-alan asiantuntijoita? Kenties VR/AR-devaajan, kokonaisarkkitehdin, analytiikka kehittäjän tai vaikka SAP-konsultin?

Caleon haulla voit selata yhteistyökumppaniemme verkostoista asiantuntijoita anonyymisti silloin kun sinulle sopii. Caleon hankintakanava on saatavilla verkossa 24/7, joten ei tarvitse odottaa sopivaa hetkeä soittaa tai meilata.

Voit etsiä tekijöitä taidoilla, rooleilla, toimialoilla, projektikokemuksella ja saatavuudella. Taitoihin, rooleihin ja toimialoihin voit määritellä pakollisuuden, vaaditun kokemuksen ja tason. Tulosten perusteella voit kontaktoida sopivan tekijän tai pyytää ilmaisen listauksen tarpeeseesi sopivista kandidaateista, vaikka sopivia osumia ei löytyisikään.

Kaikki tämä veloituksetta. Eli ihan ilmaiseksi.  

Tai kaikilla mausteilla

Oma ja jaettu CV pankki resursointi-tuella, toimittajana, toimeksiantaja ja suoraan ostajana.

Caleo mahdollistaa IT-konsultointitaloille sopivien asiantuntijoiden löytämisen niin omista tekijöistä, omasta kumppanialihankintaverkostosta tai vaikka kumppanin verkostosta (tämä toki anonyymisti). On sanomattakin selvää, että paras kate saadaan suorista asiakkuuksista omien työntekijöiden avulla. Kilpailtu markkina suosii kuitenkin sellaisia tahoja, jotka kykenevät toimittamaan jokaisessa tilanteessa, vaikkakin pienemmällä katteella. 

Millä liikkeelle?

Caleo taipuu moneen, mutta kapeasti. Tuote on suunniteltu IT-konsultointiin. Caleo ratkaisee asiantuntijatarpeiden mätsäyksen tuli osuva asiantuntija omista työntekijöistä tai alihankkijoista. Resursoinnissa Caleo keskittyy IT-asiantuntijoiden tehokkaaseen resursointiin.

Järjestelmän hankinnassa kannattaa aina ottaa pieniä askelia kerrallaan. Näin mekin toimimme Caleon kanssa.Onko tarpeesi asiantuntijaorganisaatiosi pyörittäminen, myynti ja resursointi? Oletko harkinnut rekrytoinnin ohelle omaa kumppaniverkostoa alihankkijoista varmistamaan tulevaisuuden kykyä toimittaa?

Ole yhteydessä