Ostaja

Caleo on Suomen nopeimmin kasvava ICT-ammattilaisten alusta. Käytössämme on Suomen laajin ICT-verkosto osaajineen. Sana Caleo on latinaa, ja tarkoittaa lämmintä – asiantuntijamme ovat siis ’lämmitelleet valmiiksi’ ja valmiina tarttumaan toimeen välittömästi.

Hae asiantuntijoita

Asiantuntijahaku on kehitetty ja suunniteltu Codemenin myyntitiimin kanssa läheisessä yhteistyössä oikeisiin toimeksiantoihin perustuen vastaamaan aitoon tarpeeseen. 

Löydät tarpeitasi parhaiten vastaavat asiantuntijat nopeasti älykkäiden hakutoimintojen avulla.

Codemen Oy:n verkosto käytössäsi

Codemen Oy:n verkosto on lähtenyt kehittymään vuonna 2015 ja kattaa nyt jo yli 550 yritystä ja yli 5000 osaajaa, joita lisätään päivittäin Caleon alustalle asiantuntijoiden saatavuuden ja tarpeen pohjalta. Codemenin kumppaniverkostoa on rakennettu pitkäjänteisesti ja vastuullisesti, luottamukseen perustuen. Voimme varmuudella vakuuttaa Caleon asiantuntijoiden täyttävän tekemisen vaatimukset aina projektipäälliköistä ohjelmistokehitykseen. 

Verkostomme jatkaa yhä kasvuaan, joten tavoitat koko ajan enemmän alan ammattilaisia yhdellä haulla. Caleosta löydät asiantuntijat vaivattomasti yhdestä paikasta, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi enää asiantuntijoiden etsimiseen monesta eri lähteestä.

Caleosta voi etsiä vapaita asiantuntijoita omatoimisesti tai jättää avoimen toimeksiannon Codemenin myyntitiimille täytettäväksi, tilanteestasi riippuen.

0
Yritystä
0
Osaajaa

Luo toimeksiantoja Caleossa

Toimeksiantojen syöttö on tehty yli 10 000 täytetyn toimeksiannon kokemuksen perusteella asiantuntevasti ja informaatiorikkaasti.

Kun luot toimeksiannon Caleossa, on ICT-verkoston jäsenillä mahdollisuus tarkastella ilmoitustasi ja tarjota sopivia asiantuntijoitaan toimeksiantoon. Caleon kehittynyt hakutoiminto varmistaa, että löydät nopeasti ja vaivattomasti toimeksiantoosi tarpeitasi parhaiten vastaavan asiantuntijan verkoston käyttäjien joukosta. Hakuja voit suorittaa erilaisiin vaatimuksiin perustuen. 

Tehokas ostoprosessi

Caleon avulla saat myös käyttöösi joustavan ostoprosessin, jossa Codemen toimii keskitettynä sopimuskumppanina alihankitun asiantuntijan ja yrityksenne kanssa.

Ostoprosessi hoituu tehokkaasti oikean asiantuntijan löytämisestä ja kontaktoinnista, toimeksiantosopimusten sopimiseen ja asiantuntijan työllistämiseen.

Halutessanne voitte käyttää Codemenin testattuja ja paljon käytettyjä sopimuspohjia prosessin virtaviivaistamiseen.