Verkostokumppani

Caleon avulla viet asiantuntijamyyntisi tehostamisen seuraavalle tasolle. Ajantasainen tieto asiantuntijoidesi saatavuudesta ja osaamisesta varmistaa myynnin sujuuvuden. Caleon kautta saat halutessasi Codemenin myyntitiimin vauhdittamaan asiantuntijamyyntisi onnistumista.

Varmista asiantuntijamyyntiliiketoimintasi pitkäjänteinen sujuvuus Caleolla.

Asiantuntijat löydettävissä

Tehosta omaa asiantuntijamyyntiäsi Caleon älykkäällä haulla. Löydät Caleosta kootusti kaiken olennaisimman asiantuntijaliiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavan tiedon.

Etsi ja toimita asiakkaidesi tarpeisiin sopivat vapaat asiantuntijat omista asiantuntijoistasi vaivattomasti.

Asiantuntijatietojen hallinta kootusti

Konsultoivan palveluliiketoiminnan ytimessä on asiantuntijaosaaminen. Caleossa profiilien täyttö on tehty selkeästi tukien sekä myynti-, että asiantuntijavetoista profiilien ylläpitoa.

Caleon älykkäät profiilit tukevat monikielisyyttä ja osaamisen myynnillistä jäsentämistä.

Lisämyyntiä ilman ylimääräistä vaivaa

Käyttämällä Caleota asiantuntijoiden hallintaan voit samalla vaivalla valjastaa asiantuntijoidesi osaamisen anonyymisti keräämään liidejä potentiaalisilta toimeksiantajilta turvallisesti.

Tarjoamme asiantuntijoiden etsijöille anonyymin haun, josta ostajan yhteydenotot ohjautuvat asiantuntijoita tarjoavalla organisaatiolle.

Ansioluettelot myynnin tukena

Caleon ansioluettelopohja on työstetty yhdessä asiantuntijamyynnin kovimpien ammattilaisten kanssa palvelemaan ostajien silmien miellyttämistä.

Käyttämällä Caleota, varmistat ettei asiantuntijamyynti kaadu epäselviin tai puoli optimoituihin ansioluetteloihin. Lisäämällä vain yrityksen värisi ja logosi Caleoon olet askeleen edellä asiantuntijamyyntisi suoraviivaistamisessa.

Löydä toimeksiantoja osaajille

Caleon avulla löydät kaikki avoimet toimeksiannot yhdestä paikasta helposti ja vaivattomasti. Pääset myös tarkastelemaan Codemen Oy:n kumppaneiden ilmoittamia vaatimuksia ammattilaisten tarpeiden suhteen. Halutessanne myös Codemenin loppuasiakkaat pääsevät tarkastelemaan saatavilla olevia osaajianne.

Myyntiputken hallinta

Caleon avulla hoidat avoimien ja klousattujen asiantuntijamyyntien tilannetta. Järjestelmä mahdollistaa laajojen ja informaatiorikkaiden toimeksiantojen sekä kevyempien “pika” toimeksiantojen kirjaamista.

Caleo tukee asiantuntijaorganisaatiolle suunniteltua tapaa käyttää Caleota tekijöiden allokoinnin ja myynnin koordinoimiseen.

dashboard

Myynnin dashboard

Menestyvien asiantuntijaorganisaatioiden takana toimii Caleon dashboard. Kokonaisvaltainen kuva asiantuntijoiden ja myynnin tilasta yhdellä katsauksella.

Dashboardilta näet nopeasti vapaat ja vapautumassa olevat asiantuntijat sekä nykyiset, että myyntiputkessa olevat projektit.