Asiantuntija

Asiantuntijana voit ylläpitää oman osaamisesi tietoja Caleossa helposti. Halutessasi saat osaamisesi näkyviin kaikille Codemen Oy:n laajan ICT-verkoston jäsenille sekä verkoston kautta hakuja tekeville asiakasyrityksillemme. Osaamistietosi voidaan luvallanne asettaa myös Codemenin loppuasiakkaiden nähtäväksi.

Caleon avulla näet myös kootusti omat avoimet toimeksiannot ja vastaat niihin helposti ja nopeasti.

Ansioluettelon ylläpito tekoälyä hyödyntäen

Asiantuntija, tarjoamme sinulle mahdollisuuden ylläpitää, muokata sekä tulostaa oman ansioluettelosi esimerkiksi .pdf -tiedostona. Tekoälyä hyödyntävät toiminnot pitävät huolen ansioluettelon ajantasaisuudesta sekä osaamisesi löytymisestä asiakkaidemme sekä kumppaneidemme tarpeisiin.

Caleo OLEN ASIANTUNTIJA Hallinnoi ja ylläpidä osaamistietojasi Caleossa!

Löydä toimeksiantoja

Caleo on ICT-freelancereille oiva tapa löytää mielenkiintoisia toimeksiantoja ja mahdollisuus jättää myyntityö Codemenin osaavalle myyntitiimille. Caleon avulla voit keskittyä toimeksiantojen parissa tekemiseen ja varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden. Hallitset osaamista ja saatavuuttasi helposti ja luotettavasti. 

ICT-alan kevytyrittäjä

ICT-alan kevytyrittäjä – oman tiensä kulkija

Haluatko vapauden valita asiakkaasi? Kiinnostaako testata yritysideaa turvallisesti, ilman byrokratian pelkoa? Haluatko maksimoida kuukausittaisen palkkasi – ilman välikäsiä?

Kevytyrittäjänä tarvitset vain laskutettavan asiakkaan, jonka jälkeen FREE.fi hoitaa kaiken muun.

FREE.fi on itsensätyöllistäjien laskutuspalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi työllistyä helposti – joko kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Kevytyrittäjä tarvitsee vain asiakkaan, jolle tehdä työn. FREE.fi -laskutuspalvelu hoitaa kaiken yrittämiseen liittyvän byrokration, eli paperityöt ja verojen maksun. FREE.fi tarjoaa myös kirjanpitopalvelua, mahdollistaen kokonaisvaltaisen palvelun yrittäjille.

Kevytyrittäjänä ICT-alan ammattilainen voi valita asiakkaansa sekä työajat ja -tehtävät – ja mikä tärkeää, eurot tulevat tekijän omaan taskuun. Oman yritysidean kokeilu ei vaadi hyppyä tuntemattomaan tai työsuhteen purkamista, vaan sitä on turvallista testata muun toiminnan ohessa. FREE.fi:n palvelu on helppo ja nopea kokeilla, eikä se vaadi sitoutumista.

Kiinnostaako olla oman tiensä kulkija? FREE.fi tukee joka askeleella.

Laske paljonko on kevytyrittäjän euro.

FREE.fi on vakavarainen toimia, jonka liikevaihto on jo toista vuotta yli 250% kasvussa. Kauttamme laskutettiin viime vuonna yli 30MEUR edestä toimeksiantajia, lähes viidentoista tuhannen käyttäjän toimesta.