Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo

Kansainvälinen verkostotoiminta jatkaa kasvuaan - CaleoScope Q3 2022

Kelit viilenevät ja syksyn vauhti alkaa taas kiihtyä kesän jälkeen myös Caleossa. Codemenin kumppaniverkostossa toiminta on jatkunut kasvun urilla kesän jäljiltä. Caleossa toteutettavat verkostohaut toimivat tasaisesti ja yhä useampi kumppani vastaa hakuihin Caleon puolella.

Kansainvälinen verkostotoiminta Caleossa jatkaa kasvuaan BestCoderssin verkostossa. BestCoders toimii Baltiassa ja Itä-Euroopassa koostaen ICT-verkostoa paikallisista yrityksistä ja asiantuntijoista. Varsinkin Puolan markkinalla BestCoderssin verkostoon on liittynyt merkittävä määrä laadukkaita toimittajia.

Toimeksiantojen lukumäärä on oletusarvoisesti laskussa lomakaudella. Kesän aikana tarpeita on kuitenkin edistetty normaalista, vaikka volyymi on luonnollisesti pienempää. Kesän jälkeen verkostojen asiakkuudet aktivoituivat uusien toimeksiantojen kanssa poikkeuksellisesta maailman tilanteesta huolimatta.
 
Rooleja on viime kvartterin mukaisesti haettu kymmenillä eri avainsanoilla, joista tärkeimmäksi ovat nousseet Fullstack- ja Java kehittäjän lisäksi Cloud-osaajat. Myös Frontend, Embedded ja testiautomaatio olivat tarpeissa vahvasti mukana.
 
Trendaavat taidot ja teknologiat mukailevat toimeksiannoissa kysytyimpiä rooleja. Ohjelmointikielissä React, Java ja Python pysyvät edelleen nosteessa.
 
Edelliseen kvartteriin verrattuna tämän kvartterin käyttäjämäärä on luonnollisesti matalampi. Suurin syy tälle on ollut Codemenin olemassa olevan kumppaniverkoston siirtyminen Caleoon edellisessä kvartterissa. 
Caleo sopii työkaluna kumppaneidemme asiantuntijaliiketoiminnan työkalupaikkeihin yhä kasvavassa määrin. Odotammekin innolla seuraavaa kvartteria ja millaista kasvua se tuo tullessaan. Palaamme taas statistiikan kehitykseen ensi vuoden alussa seuraavassa CaleoScopessa.

Tutustu artikkeleihin