Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo

Caleon hinnoittelu on uudistunut

Caleon hinnoittelu on uudistunut. Uudistuksemme keskeisin tavoite oli hinnoittelun selkeyttäminen. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme neljään eri kategoriaan, jotka ovat Basic, Partner, Pro ja Enterprise. Jokainen kategoria on tarkkaan harkittu palvelemaan asiakkaidemme tarpeita keskitetysti ja kustannustehokkaasti.

Basic kategoria on tarkoitettu yrityksille ja käyttäjille, joille voimme tarjota Caleon ydinominaisuudet ilmaiseksi. Pienet yritykset (alle 400 tuhatta liikevaihtoa), freelancerit ja hankkijat voivat käyttää Caleon ydinominaisuuksia kunkin käyttäjäryhmän tarpeisiin veloituksetta. Pienille yrityksille tarjoamme helpotusta asiantuntijoiden osaamisen hallintaan jo varhaisessa vaiheessa mahdollistaen työkalumme skaalautumisen myös kasvun mukana ilman suurta hintalappua. Caleo tarjoaa oivan mahdollisuuden tarjota, hallita ja myydä omaa osaamista vaivattomasti Caleota käyttäville hankinnan tahoille. Hankkijoille tarjoamme helppokäyttöisen ja nopean kanavan löytää asiantuntijoita Codemenin verkoston osaajista anonyymisti. Kun ydinominaisuudet eivät riitä, voidaan tilaus päivittää ketterästi Pro:n puolelle.

Codemenin verkostokumppanit ovat olleet jo pitkään Caleon tuote- ja liiketoiminnan kehityksessä vahvasti mukana muovaamassa Caleosta arvoa tuottavaa tuotetta. Kiitoksena sujuvasta yhteistyöstä kumppaneidemme kanssa tahdomme tarjota nykyisille ja uusille kumppaneillemme Caleon käyttöön veloituksetta liiketoiminnan kasvun tueksi. Caleo helpottaa entisestään kumppaniverkoston yhteistyön sujuvuutta ja nopeuttaa oikeiden tekijöiden kontaktointia aikaisempaan verrattuna.

Caleo Pro on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille joiden katse on pitkäjänteisessä henkilöstön osaamisen kehityksessä ja asiantuntijaliiketoiminnan kasvattamisessa. Caleo Pro pitää sisällään asiantuntijahallinnan, -myynnin ja -hankinnan laajennetut ydinominaisuudet Partner ja Basic lisenssin päälle. Pro-lisenssin hinnoittelu on suunniteltu kasvua tavoitteleville yrityksille joiden asiantuntijahallinnan eli asiantuntijoiden osaamis- ja saatavuustietojen ylläpito vaatii järeämpiä työkaluja. Pro-lisenssi skaalautuu erinomaisesti asiantuntijoiden ja järjestelmää käyttävän henkilöstömäärän kasvaessa. Järjestelmän hinta nimittäin pysyy samana riippumatta henkilöstön määrästä alle 20 miljoonaa liikevaihtoa omaavilla yrityksillä. Yli 20 miljoonaa liikevaihtoa tekeville yrityksille Caleon hinnoittelu skaalautuu maltillisesti suhteessa henkilöstön määrään.

Caleon Enterprise asiakkaille tarjoamme kattavan valikoiman isompiin tarpeisiin sopivia ominaisuuksia, joilla Caleon käyttö ja käyttöönotto helpottuu entisestään. Enterprise -lisenssi sisältää luonnollisesti kaiken mitä Pro -lisenssikin, mutta mahdollistaa suuremman valikoiman valmiita ominaisuuksita ja tukipalveluita. Enterprise asiakkaillemme tarjoamme kyvykkyyttä viedä asiantuntijaliiketoiminnan hallinnan ja myynnin kehittämisen seuraavalle tasolle Caleon avulla.

Kotimainen, älykäs ja asiantuntijaliiketoiminnan pyörittämistä aidosti tukeva Caleo on oiva valinta oli tarpeet sitten oman henkilöstön kehittämisessä, asiantuntijoiden osaamisen hallinnassa ja myynnissä tai sopivien alihankkijoiden etsinnässä.

Tutustu artikkeleihin