Liekki (Ikoni) ja Teksti Caleo
Vektorikuva Caleo ja avainlippu

Caleo toimii nyt avainlipun alla

Caleo on Codemenin kehittämä kotimainen tuote ja olemme ylpeitä saadessamme Caleolle avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta työstä. Caleota työstetään suomalaisella ammattitaidolla kotimaisen ICT-markkinan tarpeita ja kysyntää palvellen.

Tuotekehityksen ammattitaito ja ketteryys tuottavat pitkäjänteisesti kestäviä ratkaisuja yksityisen sekä julkisen sektorin markkinaan. Vahva ja syvälle juurtunut yhteistyö niin asiakkaidemme kuin kumppaneidemmekin kanssa takaa toimivat ja selkeät palvelut myös tulevaisuudessa. Caleon tuotekehitystä viedään eteenpäin sisukkaalla ja kärsivällisellä otteella. Erilaisiin tarpeisiin vastaaminen digitaalisilla ratkaisuilla tuottaa arvoa niin asiantuntijahankintaan, -hallintaan kuin myyntiinkin.

Caleon liiketoiminnan kehittyessä eteen tulee monenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia. Asiantuntijaliiketoimintaa harjoittavien yritysten erilaiset ja eri muotoiset liiketoimintaprosessit ovat keskiössä Caleon liiketoiminnan ympärillä pyörivää arkea. Ihmisten ja ohjelmistojärjestelmien yhteensovittaminen jo kotimaisella markkinalla on tuonut sopivaa maustetta tekemiseen.

Caleon keskeisin tavoite on palvella kokonaisvaltaisesti selkeällä kulmalla asiantuntijapalveluiden tarjoajia ja ostajia. Aloitimme kotimaisilta markkinoilta vahvan asiantuntijapalvelumarkinakokemuksen perusteella ja tulemme myös tulevaisuudessa panostamaan kotimaiseen markkinaan merkittävästi edistääksemme suomalaista ammattiosaamista. Asiantuntijapalveluiden tarjoajana olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä ja kehittää uusia digitaalisia palveluita satojen suomalaisten yritysten kanssa ammattitaitoisten suomalaisten asiantuntijoiden kanssa. Asiantuntijapalveluiden liiketoiminnan tehostaminen niin yrityksen kuin asiantuntijoiden kannalta on isossa roolissa Caleon tuotekehityksessä. Caleon avulla saamme tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä löytäessämme sopivia osaajia ICT-markkinan tarpeisiin, oli tarpeet sitten asiantuntijoita, ratkaisuja tai digitaalisten konseptien suunnittelua.

Kokeneiden ja osaavien ammattilaisten löytäminen sopivalla taustalla on iso haaste monessa organisaatiossa, varsinkin julkisen puolen toimijoilla. Sopivien asiantuntijoiden löytämiseen kuluu paljon aikaa, rahaa ja henkistä hyvinvointia. Julkisen puolen asiantuntijahankinnan määrämuotoiset ja selkeät prosessit helpottavat asiantuntijoiden tarjoamista, mutta useimmiten asiantuntijoiden tarjoaminen ja sopivien osaajien saaminen vaatii kuitenkin vielä ponnisteluita monesta eri kulmasta. Asiantuntijoiden osaamisen suhteuttaminen tarpeeseen ja tietojen määrämuotoisen esitystavan puutteesta johtuen, sopivien asiantuntijoiden hankinta kuluttaa vielä liian paljon aikaa ja energiaa verrattuna siihen mitä tilanne on Caleon kanssa.

Caleo tehostaa kotimaista yksityisen ja julkishallinnon asiantuntijapalveluiden hankintaa merkittävästi automatisoimalla asiantuntijoiden sopivuuden vertaamisen toimeksianto-pohjaisesti ja älykkäästi.

Tutustu artikkeleihin